30 Ağustos 2014 Cumartesi

Gümüş Analizi

Gümüş orta vadeli alçalan üçgen formasyonuna devam ederken her yükselişin satış baskısıyla karşılaştığını, üçgen tabanına doğru hareketin
ilerlediğini görüyoruz. Düşüş trendinin kırılabilmesi açısında 20,75 üzerinde kalıcı olması gereken Gümüş'ün üçgen tabanındaki hedefi 18,70 olarak görünüyor. Göstergelerden Macd ve Rsi pozitif ayrışma içerisinde. Macd alıcılı bölgeye geçmek için kararını vermek üzere ama önümüzdeki günlerde sert bir satış görmemiz göstergenin satış vermesine neden olacaktır. Mac'in pozitif seyretmesi yükselişler açısından olumlu olacaktır. Rsi göstergesi de pozitif ayrışmış durumda ve yükseliş trendinin hemen üzerinde seyrini sürdürüyor. Yükseliş trendinin kırılması Gümüş'ün 18,70 desteğini görme ve bu desteği kırma ihtimalini arttıracaktır. Yükselişlerde gözler 20,75 direncinde olurken düşüşlerde 18,70 desteğinde olacak. Kontrol noktası olarak 19,90 seviyesi seçilebilir. Bu seviye altında tabana doğru, bu seviye üzerinde 20,75 direncinin görülme ihtimali yüksektir.

NOT: Grafikler ve seviyeler tamamen teknik analize dayalı olup senaryodan ibarettir. Herhangi bir bağlayıcılığı yoktur. Yatırım danışmanlığı ve tavsiyesi niteliğinde değildir.

Blogumuza destek olmak için:
-Analizlerimizi siz de paylaşabilir,
-Blogda yer alan reklamlara her girişte tıklayabilir,
-Mail abonemiz olabilir,
-Konuların altına düşüncelerinizi, eklemek istediklerinizi yazabilir,
-Sosyal medyada Twitter 'da takipçim olabilir, Google+ hesabımı çerçevelerinize ekleyebilirsiniz.

FOREX PİYASALARINI RİSK ALMADAN ÖĞRENİN

0 yorum:

Yorum Gönder